Funai gebruiksaanwijzing fab-1800
  • Funai gebruiksaanwijzing fab-1800

Funai gebruiksaanwijzing fab-1800

€ 2,00
Inclusief btw Levering in 1 tot 2 dagen

(downloadbare digitale versie)

Aantal
PDF download

 

Veilig winkelen & betalen. Let op het hangslotje in de url-balk.

 

Levering in 1 tot 7 dagen, afhankelijk van de beschikbare voorraad

 

Iets niet naar wens? Regel een retourzending via "pakket retourneren".

De volautomatische broodmakers van Funai waren de hit van de jaren 90 en begin 2000.  Deze oerdegelijke machine biedt aan velen, zelfs na 20 jaren, nog steeds trouwe dienst.  Ben je de handleiding of het receptenboekje kwijtgespeeld dan kan je hier tegen een zeer geringe vergoeding een exemplaar downloaden in pdf-formaat. 

 

Waarom is zijn deze handleidingen niet gratis?

Jarenlang boden wij onze winkelklanten deze service gratis aan, doch sinds geruime tijd komt de vraag hierom van over het ganse land.  Serverruimte en onderhoud zijn, jammer genoeg, niet gratis.  Om deze kosten te drukken vragen wij een geringe bijdrage om deze service zo lang als nodig aan Funai-gebruikers te kunnen aanbieden.

Hoe bestellen?

Je plaats een bestelling net zoals de aankoop van een ander product uit onze e-shop en rekent het winkelmandje af via overschrijving of Hipay (bancontact, mastercard of visa, ideal (voor Nederland)).  Zodra de betaling geregistreerd is ontvang je de download-link, via email, van het gevraagde boekje.

Let op!

Je kunt de downloadlink slechts éénmaal gebruiken.  Verzeker u er van de download uit te voeren op een pc, laptop of tablet waarop Adobe Reader is geïnstalleerd zodat je het gedownloade bestand kunt openen en eventueel afdrukken.

Ontvang je je emails op een smartphone, klik dan niet op de link in het emailbericht.  Log in op uw klantenaccount in onze shop met een pc, laptop of tablet en ga naar "Historiek en details van mijn bestellingen" waar je de bestelling aanklikt en de download kunt uitvoeren.

119078