Leveringstermijnen, Verzendkosten & Afhalingen

Leveringstermijn uit voorraad

Uw bestelling wordt klaargemaakt voor verzending zodra uw betaling geregistreerd is door onze klantendienst.  Bestellingen geregistreerd voor 15u worden, wanneer voorradig, verzonden voor het einde van de dag. Afhankelijk van de koerier wordt de levering afgehandeld in 1 tot 4 werkdagen voor België en 2 tot 9 werkdagen voor Europa (90% van onze paketten worden 1 dag later aangeboden in België en Nederland). 

 

Leveringstermijn wanneer het artikel niet op voorraad is

Huis & Co – e-store  streeft er naar uw levering in maximaal 9 werkdagen te bezorgen.   Wanneer dit niet mogelijk is wordt u per e-mail hiervan op de hoogte gesteld.   In de meeste gevallen wordt de levering al na 1 tot 2 werkdagen bezorgd.

Huis & Co – e-store draagt zorg voor de snelst mogelijke levering.

De consument heeft, bij een langere leveringstermijn dan 30 dagen, altijd de mogelijkheid om zijn bestelling (zonder kosten) te annuleren.  De betaling van uw bestelling wordt op de gebruikte wijze terug aan u overgemaakt binnen maximum 14 dagen.

In sommige situaties kan de leveringstermijn langer duren.

De consument wordt per e-mail geïnformeerd indien er sprake is van een langere leveringstijd.

De redenen voor een langere leveringstermijn kunnen zijn:

  • Wij kunnen door de voorraad heen zijn.
  • De importeur is door zijn voorraad heen.
  • De vraag naar het product is groter dan door de producent verwacht.
  • Het betreft een nieuw product en het kan nog niet in de gevraagde hoeveelheden geproduceerd worden.

Verzendkosten

  • Wij verzenden via Sendcloud met één van deze koeriers: DPD, bpost of DHL.
  • Wij vragen een bijdrage in de transportkosten.
  • Alle verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Berekenen van tarieven

Verzendingen naar een thuis- of werkadres of naar een parcelshop in je buurt

Door middel van geolocatie krijgt u - op de productpagina - de verzendkost van de beschikbare afleverkeuzes te zien die aan uw land zijn gekoppeld.  De uiteindelijke definitieve kost wordt vermeld in het winkelmandje vooraleer u afrekend.  De definitieve leverkost is afhankelijk van de gemaakte afleverkeuze en het uiteindelijke gewicht en/of omvang van de zending.  Bij twijfel kunt u steeds navraag doen bij de klantendienst.  

Afhalingen

Indien u wenst uw bestelling zelf af te halen vervallen uiteraard de verzendingskosten.  Wanneer u uw bestelling bevestigd, kiest u voor “Zelf Afhalen bij Huis & Co”, u kan de betaling vervolgens onmiddellijk regelen.  U wordt verwittigd per e-mail wanneer uw bestelling klaar staat om af te halen.

Onze ervaring leert ons dat mensen zich nogal eens verkijken op de verplaatsingskosten naar het afhaaladres, maakt u a.u.b. een zorgvuldige afweging hiervan.

 

Leveringen

Levering van uw aankopen

Onze pakketten worden doorgaans binnen 1 tot 9 dagen (afhankelijk van de afleverkeuze en de beschikbare voorraad) na de ontvangst van uw betaling bezorgd door onze koerier.  Zij worden aangeboden aan huis of het opgegeven leveradres.  Alle zichtbare schade, vastgesteld op het moment van levering, dient aan de koerier opgemerkt te worden en moet worden vermeld op de verzendnota. 

Momenteel worden leveringen aan huis bezorgd tot 30kg bruto gewicht.  Pakketten met een hoger gewicht dan 30kg kunnen enkel bekomen worden door afhaling op ons winkeladres.

Het is uitzonderlijk mogelijk uw aankopen te betalen bij ontvangst van de levering.  Deze levering 'onder rembours' draagt extra kosten en moet worden aangevraagd bij onze Huis & Co  E-STORE Klantendienst.