Demeyere kook- & bakshop

De beste en ruimste keuze aan kookmaterialen "Made in Belgium" aangeboden in onze Online Demeyere Store. Met Demeyere kook- en bakmateriaal heb je steeds alle troeven bij de hand voor traditionele bereidingen, maar ook alle nieuwste moderne kooktechnieken zoals koken met stoom, koken met weinig of zonder water, bakken zonder vet, sudderen, wokke...

De beste en ruimste keuze aan kookmaterialen "Made in Belgium" aangeboden in onze Online Demeyere Store. Met Demeyere kook- en bakmateriaal heb je steeds alle troeven bij de hand voor traditionele bereidingen, maar ook alle nieuwste moderne kooktechnieken zoals koken met stoom, koken met weinig of zonder water, bakken zonder vet, sudderen, wokken, grillen, sauzen maken ... met Demeyere geniet je van de beste tafelmomenten.  Alle reeksen en specialiteiten van het merk Demeyere aan zeer interessante prijzen vind je bij huisenco.be

Meer

Demeyere kook- & bakshop  Er zijn 425 producten.

Subcate

 • Promotie - actie

  Heerlijke, niet te versmaden promoties en extra aanbiedingen vind je terug in onze rubriek "Demeyere Promotie - Actie".  Wees er snel bij, de aanbiedingen zijn maar tijdelijk geldig.  Maak je keuze in de Online Demeyere Store van Huis & Co.

 • Apollo

  Meerdere decenia lang al worden de professionals en hobbykoks verwend met de onberispelijke kwaliteit van de Apollo kookserie van Demeyere.  Deze reeks kookpotten en bakpannen "Made in Belgium" garanderen jarenlang keukenplezier en genieten van 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten bij huishoudelijk gebruik (10 jaar garantie bij professioneel gebruik).

 • Atlantis

  Tijdloos design en comfort maken de Atlantis kookserie tot de meest gekozen kookpottenreeks in onze online Demeyere store.  Deze reeks kookpotten en bakpannen "Made in Belgium" garanderen jarenlang keukenplezier en genieten van 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten bij huishoudelijk gebruik (10 jaar garantie bij professioneel gebruik).

 • Industry

  De naam van deze kookserie geeft aan waar het voor staat.  Dit 'American style' kookgerei biedt een uitgebreid assortiment met een industriële look.  De extra-grote grepen van Industry zijn speciaal ontwikkeld om zo lang mogelijk koel te blijven en dit op alle fornuizen, ook op gas. (Opgepast... vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken.)  Deze reeks kookpotten en bakpannen "Made in Belgium" garanderen jarenlang keukenplezier en genieten van 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten bij huishoudelijk gebruik (10 jaar garantie bij professioneel gebruik).

 • Intense

  Met de nieuwe reeks Intense kan je opnieuw rekenen op een perfecte warmtespreiding, dankzij het 5 lagenmateriaal tot aan de rand van de potten en pannen. De dubbelwandige deksels met isolerend effect vermijden dat warmte én vitamines verloren gaan. Intense ziet er heel degelijk uit: de Silvinox® oppervlaktebehandeling geeft de pannen een zilverwitte glans, zelfs na jaren kookplezier.

  Ook voor detail heeft Demeyere oog. De volle, gegoten grepen worden stevig gelast zodat vuil geen kans krijgt om zich te hechten. De potten en pannen zijn geschikt voor alle vuren, ook inductie. Wil je een bijpassende bakpan, dan kan je kiezen voor de roestvrijstalen bakpan Multiline (7 lagenmateriaal) of de nieuwe Intense-bakpan met Duraslide Ultra-antikleeflaag. Deze nieuwe bakpan (5 lagenmateriaal) is een uitblinker in gebruiksgemak. De nieuwe generatie antikleeflaag – in 3 lagen aangebracht – kreeg trouwens een keramische versterking voor nog langere levensduur. Ideaal voor het bakken van eierproducten of delicate vis.

 • John Pawson

  John Pawson for Demeyere zorgt voor een zeer strakke kookpot met, kenmerkend voor deze serie, dubbelwandige deksels die voor extra isolatie zorgen en de kooktijd verkorten.  Deze reeks kookpotten en bakpannen "Made in Belgium" garanderen jarenlang keukenplezier en genieten van 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten bij huishoudelijk gebruik (10 jaar garantie bij professioneel gebruik).

 • Senses

  Met Senses haal je praktisch en efficient kookgerei in huis.  De liefhebbers zullen zeker het glazen deksel waarderen dat een eenvoudige controle over de bereiding biedt.  Deze reeks kookpotten en bakpannen "Made in Belgium" garanderen jarenlang keukenplezier en genieten van 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten bij huishoudelijk gebruik (10 jaar garantie bij professioneel gebruik).

 • Athena

  Athena kokgerei staat voor tijdloos design en gebruiksgemak.  Met de zeer efficiënte InductoBase bodem is dit een aanrader voor mensen die houden van kwaliteit zonder toeters en bellen.  Deze reeks kookpotten en bakpannen "Made in Belgium" garanderen jarenlang keukenplezier en genieten van 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten bij huishoudelijk gebruik (10 jaar garantie bij professioneel gebruik).

 • by Demeyere

  Op zoek naar low-budget om te starten of extra stevigheid voor intens gebruik?  Je vindt het bij één van de 'by Demeyere'-reeksen in onze online Demeyere store.

 • Bakken & braden

  Weinig gebruikers informeren zich terdege bij de aanschaf van een 'degelijke' bakpan.  Kies ik een vleespan of een antikleefpan?  Gemakshalve wordt de antikleefpan 'misbruikt' als allroundpan wat ze zeker niet is.  Voor de langste levensduur gebruik je een vleespan om je vlees te schroeien en af te garen met de gewenste cuisson en grijp je naar een antikleefpan voor de moeilijker te bereiden gerechten zoals gepaneerde gerechten en vis.  Een optimale warmteverdeling zorgt voor een lager vetstofgebruik en geeft geen aanbakverschijnselen.  De meerlagenbodem van een Demeyere bakpan leent zich uitstekend voor dit resultaat.

 • Specials

  Onmisbare specialiteiten voor in elke keuken.  Een snelkookpan, een gourmetpan, oosters koken of grillen op de teppanyaki of toch maar een Belgisch mosselpotje?  In onze online Demeyere store vind je een oplossing.

 • Extra accesoires

  Kookboekjes en kleine materialen om de 'chef' verder te helpen.

 • Onderdelen

  De onderdelen-afdeling in onze online Demeyere store is onze eerste hulp bij latere gebruiksslijtage.  Een rubberen ring voor de snelkoker, een nieuwe handgreep voor die retro kookpot die nog jaren meekan en zoveel meer.

 • Outlet

  Laatste kansjes ... voor artikelen met 'uitsterven' bedreigd.  Of een opruiming van stockhoeveelheden.  Hier kan je zaakjes doen.

per pagina
Toon 1 - 12 van 425 stuks
Toon 1 - 12 van 425 stuks
  

Een mooi kado ... de Huis & Co Gift Card