Bakken & braden

Weinig gebruikers informeren zich terdege bij de aanschaf van een 'degelijke' bakpan.  Kies ik een vleespan of een antikleefpan?  Gemakshalve wordt de antikleefpan 'misbruikt' als allroundpan wat ze zeker niet is.  Voor de langste levensduur gebruik je een vleespan om je vlees te schroeien en af te garen met de gewenste cuisson en grijp je naar ...

Weinig gebruikers informeren zich terdege bij de aanschaf van een 'degelijke' bakpan.  Kies ik een vleespan of een antikleefpan?  Gemakshalve wordt de antikleefpan 'misbruikt' als allroundpan wat ze zeker niet is.  Voor de langste levensduur gebruik je een vleespan om je vlees te schroeien en af te garen met de gewenste cuisson en grijp je naar een antikleefpan voor de moeilijker te bereiden gerechten zoals gepaneerde gerechten en vis.  Een optimale warmteverdeling zorgt voor een lager vetstofgebruik en geeft geen aanbakverschijnselen.  De meerlagenbodem van een Demeyere bakpan leent zich uitstekend voor dit resultaat.

Meer

Bakken & braden  Er zijn 109 producten.

Subcate

 • Vleespannen

  Vleespannen, ook 'schroei'pannen of 'kleef'pannen genoemd, bieden nog steeds het beste bakresultaat voor het klassieke vleesgerecht (biefstuk, mignonnette, gebraad, gevogelte, ...).  Bij een correct gebruik is vetarm bakken perfect mogelijk en is aanbranden echt verleden tijd.  Met een beetje oefening kan je met een aantal topmodellen zelfs vetloos bakken zonder aanbranden.

 • Antikleefpannen

  Antikleefpannen zijn een onmisbaar instrument in de moderne keuken.  De 'nieuwe' gerechten laten zich niet zo gemakkelijk bakken in een traditionele vleespan, ze hebben nood aan een antikleeflaag die het aanzetten verhinderd en zo een beter eindresultaat biedt.  Ze zijn uitermate geschikt voor het bereiden van gepaneerde gerechten, vegetarische recepten en vis.  Let wel op voor oververhitting, dit zorgt voor een snelle slijtage van de antiaanbaklaag en brengt verbrande vetstof met zich mee wat uiteraard niet zo gezond is.  Kortom een ideale pan voor 'laag-vuur'bereidingen.

 • Pannenkoekenpannen

  Een verjaardagsfeestje, een traditioneel ontbijt of een lekker vieruurtje.  Een goede pannenkoekenpan is dan ook onmisbaar in de keuken.  In de online Demeyere store vind je een assortiment degelijke pannenkoekenpannen, zowel in roestvrij staal als met een antikleeflaag voor extra gebruiksgemak.

 • Grillpannen

  Grillen is een zeer eenvoudige manier om een extraatje aan je gerechten te geven. Bij het grillen bekom je immers die typische grillsmaak waar velen op zoek naar zijn. De grillijnen zorgen meteen voor een smaakvolle presentatie. Grillen is ook een eenvoudige manier om caloriearm te bakken. Door de ribbels in de pan worden vetten afgevoerd en komen deze niet meer in contact met de ingrediënten. In onze online Demeyere store vindt je drie soorten roestvrijstalen grillpannen: Industry, ControlInduc® en Resto by Demeyere. 

 • Wokpannen

  De wok is het typische voorbeeld van een 'allround' bakpan.  Deze halfronde pan wordt gebruikt voor roerbakken, stoven, stomen of frituren.  De mogelijkheden zijn legio.  De moderne wok van Demeyere garandeert de perfecte warmtespreiding: de wok wordt heet in het midden (230°C) en wordt naar de randen toe geleidelijk koeler.

per pagina
Toon 1 - 12 van 109 stuks
Toon 1 - 12 van 109 stuks
  

Een mooi kado ... de Huis & Co Gift Card