by Demeyere

Op zoek naar low-budget om te starten of extra stevigheid voor intens gebruik?  Je vindt het bij één van de 'by Demeyere'-reeksen in onze online Demeyere store.

by Demeyere  Er zijn 77 producten.

Subcate

  • Resto by

    ‘Resto by Demeyere’ is de budgetreeks van Demeyere. Deze kookserie bevat gunstig geprijsde artikelen die binnen hun categorie garant staan voor  performantie en gebruiksvriendelijkheid. De Resto by Demeyere reeks is mat gepolijst afgewerkt met een blinkend deksel.  Voor de 'Resto by Demeyere' reeks biedt Demeyere 10 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten (geen garantie bij professioneel gebruik).

  • Classic by

    ‘Classic by Demeyere’ bevat gunstig geprijsde artikelen, performant en gebruiksvriendelijk. De opgezette 3-lagenbodem en de stevige grepen zijn het kenmerk van deze kookserie. Daarom ook de favoriet van vele enthousiaste starters. Voor de 'Classic by Demeyere' reeks biedt Demeyere 10 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten (geen garantie bij professioneel gebruik).

  • Commercial by

    De ‘Commercial by Demeyere’ serie werd speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik in de professionele keuken. Een uitgebreide productkeuze, in grotere afmetingen en met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding maken van Commercial by Demeyere de favoriet van elke chef kok. Voor de 'Commercial by Demeyere' reeks biedt Demeyere 2 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten.

per pagina
Toon 1 - 12 van 77 stuks
Toon 1 - 12 van 77 stuks
  

Een mooi kado ... de Huis & Co Gift Card