Huis & Co, 'clicks' & 'bricks' verenigd in één adres!

In 1990 werd het startsein gegeven voor de uitbouw van het huis- en tuincentrum 'Kristel'.  Sindsdien werd er noest gewerkt aan de actualisering van onze retailzaak en bouwden we een rijke ervaring op als detaillist in huishoudartikelen, geschenken, onderhoudsproducten, tuinartikelen, huisdierenbenodigdheden en seizoenartikelen. Een voortdurend evoluerend assortiment, telkens aangepast aan de nieuwste trends en wensen van onze klanten, werd het streven.

Onze slogan 'KWALITEIT - DAAR ZIJN WE STERK IN!' gaf onze klanten de gezochte meerwaarde.

Vandaag, bijna 3 decennia later, is onze zaak volledig getransformeerd naar de nieuwe shopping-cultuur.  In 2012 werd 'Huis & Co' boven de doopvont gehouden en maakten we schoorvoetend kennis met e-commerce.  Deze - ver-van-mijn-bed-nieuwe-manier-van-winkelen - blijkt anno 2016 de norm te worden. Zo vervelt 'Huis- en tuincentrum Kristel' naar het nieuwe shopkanaal 'Huis & Co' waar we met  'clicks' onze klanten de online-ervaring aanbieden en met 'bricks' de mogelijkheid geven om offline informatie te vergaren of bestellingen af te halen in onze nieuw te bouwen toonzaal en afhaalpunt. 

Deze omwenteling zorgde ook voor een grote ommezaai in het uitgebreide assortiment dat aan onze klanten werd aangeboden.  In deze nieuwe e-periode kiezen we voor specialisatie.  Huis & Co legt zich voortaan toe op de keuken en gaat voor een aanbod van keuken- en huishoudmaterialen van bekende topmerken die garant staan voor topkwaliteit.

Maak kennis met dit vernieuwde aanbod want, 'KOKEN DOE JE ZO ... MET HUIS & CO!'

 

Momenteel richten we ons enkel nog op ons online verkoopkanaal en kan je UITSLUITEND TERECHT OP AFSPRAAK (via e-mail)

 

Huis & Co

customer-service@huisenco.be