Intense kookpot met deksel 16 cm
  • Intense kookpot met deksel 16 cm
  • Intense kookpot met deksel 16 cm
  • Intense kookpot met deksel 16 cm - 1.5l

Intense kookpot met deksel 16 cm - 1.5l

€ 149,00
Inclusief btw

Demeyere Intense, verfrissend, nieuw en tijdloos design. Volledig uit roestvrijstaal met een energiebesparend, vitaminebehoudend geïsoleerd deksel. de intense kookserie is geschikt voor alle fornuizen, ook inductie.

Aantal
Niet meer leverbaar - voorraad uitgeput

 

Veilig winkelen & betalen. Let op het hangslotje in de url-balk.

 

Levering in 1 tot 7 dagen, afhankelijk van de beschikbare voorraad

 

Iets niet naar wens? Regel een retourzending via "pakket retourneren".

De nieuwe Demeyere Intense collectie, van roestvrij staal is voorzien van een Silvinox oppervlaktebehandeling met een zilverwitte satijnglans. Het 5-lagenmateriaal tot aan de rand zorgt voor een optimale warmteverdeling. De "koele" handgrepen zijn van massief gegoten 18/10 roestvrij staal en verder is de pan uitgerust met een energiebesparend dubbelwandig, isolerend deksel en een gietrand, voor morsvrij uitgieten. De Intense kookserie is geschikt voor oven en alle kookfornuizen, ook inductie.

Bij kookmethodes met vloeistoffen, zoals het koken van aardappelen of het bereiden van soep of pasta, is het belangrijk dat de warmte zo goed mogelijk in de pan gehouden wordt. Een goede warmtegeleidende bodem en een goed sluitend deksel zijn hier dan ook cruciaal. Wist je dat koken met deksel tot 60% minder energie verbruikt? Dankzij het dubbelwandig deksel wordt dit effect nog versterkt.

Een lekkere saus, een smakelijk suddergerechtje of heerlijk gesauteerde groenten… dankzij het speciaal ontwikkelde 5-lagenmateriaal zet je met Intense snel en eenvoudig de lekkerste gerechten op tafel.

Technologieën van de Intense-reeks die het verschil maken:

  • Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
  • Zeer goede warmteverdeling tot aan de rand. Deze speciale combinatie van verschillende legeringen met o.a. aluminium zorgt ervoor dat de hitte niet op één plaats geconcentreerd wordt maar zich gelijkmatig verspreidt doorheen de ganse oppervlakte van de pan. Dankzij het magnetisch roestvrij staal aan de buitenkant zijn de producten geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie.
  • Handig en hygiënisch. De grepen zijn gemaakt van massief gegoten roestvrij staal 18/10 en blijven daardoor langer koel op elektrische fornuizen. (Opgepast bij gas… vlammen die over de rand van de bodem komen, kunnen de handgrepen wel warm maken.) Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.
  • Dubbelwandig deksel. Dat een deksel gebruiken tijdens het koken veel energie bespaart, was u beslist nog niet ontgaan. De reeks Intense is uitgerust met een extra isolerend dubbelwandig deksel, waardoor kostbare warmte en vitamines nog minder verloren gaan en de gaartijd verkort. 
5412191503164

Datasheet

EAN-code
5412191503164
Materiaal
Roestvrij staal
Geschikt voor
Alle kookfornuizen, ook inductie
Merk
Demeyere